Arzu Alan

Beschikbaar in de gemeenten: Ede eo

Levensbeschouwing: Algemeen en Islamitisch

Persoonlijk professioneel: Als geestelijk verzorger help ik bij het zoeken naar antwoorden en begeleid je bij het zoeken in jezelf. Bij levensingrijpende gebeurtenissen vormt deze ondersteuning een houvast om antwoorden te vinden op vragen als: waarom overkomt mij dit? Of: Hoe nu verder? Moet je een moeilijke keuze maken? Heb je verdriet? Of denk je na over de zin van het leven, over de toekomst? Wil jij met iemand praten over het geloof of over levensbeschouwing? De zorg die ik bied, is gericht op herstel en ondersteuning. Mijn moedertaal is Turks en ik spreek ook Nederlands , Engels , Russisch, gedeeltelijk Bosnisch en Arabisch. Wat je levensomstandigheden ook zijn, we hebben genoeg overeenkomsten. Ik ondersteun mensen vanuit het ‘mens zijn’ en ik ben er voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond.